Ofte-Stilte-Spørsmål

Hvordan legge inn en bestilling?

Velg nettbrettene du trenger, legg dem i handlekurven, fyll ut linjene med kontaktinformasjon på bestillingssiden og send inn søknaden.

Hva slags stoff er det mest effektive?

Til tross for forskjellene i sammensetning, dosering og varighet av påvirkning på kroppen, er alle generika som presenteres i vårt internettapotek 100 % effektive.

Gjør generiske legemidler ereksjon?

Nei. Generika for potens utvider blodårene i kjønnsorganene. De forårsaker ikke vilkårlig ereksjon, men forbedrer bare blodsirkulasjonen til penis, noe som lar deg fremskynde utdanningen under intim. Effekten av å bruke generisk er engangseffekt. Det påvirker ikke seksuallivet utenfor dens anvendelse.

Er originalene laget på mer moderne utstyr?

Nei. Generisk, som originalen, er en formalisert medisin produsert i alle teknologiske og hygieniske standarder. Utgivelsen av generiske legemidler er aktivt engasjert i alle land i verden, inkludert Ukraina.

Hvor er garantien for at han ikke vil jukse meg og sende det bestilte produktet?

Vi har investert mye styrke for å lage og annonsere nettbutikken vår for ikke å lure kjøperne. Det er mye mer lønnsomt å jobbe ærlig og få varig fortjeneste enn noen å lure og forsvinne. Vi lytter til kundeanmeldelser og forbedrer arbeidet vårt.

Hva trenger jeg å vite om forberedelsene dine?

Preparater bidrar til forekomsten av ereksjon bare i nærvær av seksuell opphisselse! Ikke ta mer enn én tablett per dag!

Kan jeg legge inn en bestilling konfidensielt?

Sikkert. Ordreinformasjonen er kun kjent for lagersjefen og deg. Alle nettbrett har ingen inskripsjoner på pakken og sendes i en ugjennomsiktig pakke. I prinsippet, hvis du er forsiktig, anerkjenner ikke engang din kone at du er vår klient.

Hvilken programvare, geler, kapsler og pops skiller seg fra standard doseringsmoduler?

Med en behagelig smak og høy hastighet på aktivering av ereksjonen, oftere i 15-20 minutter raskere enn når du tar enkle tabletter. På grunn av tilstedeværelsen av mange blodkar i munnhulen, absorberes myke, pops og andre lignende former veldig raskt i den systemiske blodstrømmen og har raskt en farmakologisk effekt. Enkle tabletter har et spesielt skall, som fordøyes i 15-20 minutter. Noen ganger er det gunstig, for eksempel hvis du har tenkt å ha samleie etter lengre tid. Det bør også bemerkes at all programvare og andre former for et slikt mottaksprinsipp (unntatt kapsler) har forskjellige smaker for brukerens komfort.